Černá Hora - zájezdy - recenze

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Vratislav
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
25. září - 2. října 2021

10 351 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
10. října - 17. října 2021

19 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
4. září - 11. září 2021

22 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. srpna - 4. září 2021

22 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
9. října - 16. října 2021

20 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
5. září - 12. září 2021

22 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
21. srpna - 28. srpna 2021

22 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
14. srpna - 21. srpna 2021

22 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
7. srpna - 14. srpna 2021

22 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sato

👍 80 %
78 hodnocení
Sato - Černá Hora - zájezdy - recenze

Sutomore | Černá Hora
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
8. srpna - 15. srpna 2021

22 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 35

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 35 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Černá Hora - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

Černá Hora - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 80 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Sato. Recenze je udělená na základě 78 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je sobota 25. září 2021 a den příjezdu/příletu je sobota 2. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 10 351 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Černá Hora a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Sutomore, kde se ubytování Sato nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Vratislav. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou v Černé Hoře na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Sutomore podle referencí od 78 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 80 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Černá Hora - zájezdy - recenze

Nejlevnější Černá Hora - zájezdy - recenze

Nejlevnější dovolenou Černá Hora - zájezdy - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Sato. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 25. září 2021 a příjezdem/příletem v sobotu 2. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 10 351 Kč. Rekreace v resortu Sutomore je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Černé Hoře a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Sato v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Sato je situován v letovisku Sutomore. Doprava do letoviska v lokalitě Sutomore je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Vratislav. Využijte nejlevnější v Černé Hoře na podzim s průměrnou recenzí 80 % dle 78 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Černá Hora - zájezdy - recenze

Černá Hora - zájezdy - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Černé Hoře? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Slavija Budva v letovisku Budva. Termín odjezdu/odletu je v neděli 5. září 2021 a datum příjezdu/příletu je v neděli 12. září 2021. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 31 550 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Černé Hoře a o podmínkách dovolené v Slavija Budva v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Budva, kde se ubytování Slavija Budva nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené v Černé Hoře.

Černá Hora - zájezdy - recenze - recenze

Jaké jsou možnosti dovolené v Černé Hoře?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Černé Hory vyberte úvodní stránku v Cernahoralastminute.cz - dovolená Černá Hora a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Černé Hoře můžete vybrat z následujících 9 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Cernahoralastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Černé Hoře můžete vyzkoušet například také web Dovolená Černá Hora. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Maroko, pobyty Německo 2021 nebo například zájezdy Polsko 2021 či Last Minute Rakousko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Černá Hora - zájezdy - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Černé Hoře s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Cernahoralastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Černé Hory. Web Cernahoralastminute.cz využívá cookies.