Černá Hora v létě - recenze

Iberostar Bellevue

👍 92 %
18 hodnocení
Iberostar Bellevue - Černá Hora v létě - recenze

Bečiči | Černá Hora
vlastní doprava
🍽️ All Inclusive
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
25. srpna - 29. srpna 2021

12 166 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vila Anastasija

👍 90 %
3 hodnocení
Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

    Ulcinj | Černá Hora
    vlastní doprava
    🍽️ bez stravy
    📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
    4. srpna - 14. srpna 2021

    7 843 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Vila Anastasija

    👍 90 %
    3 hodnocení
    Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

      Ulcinj | Černá Hora
      vlastní doprava
      🍽️ bez stravy
      📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
      7. srpna - 21. srpna 2021

      10 618 Kč

      Zobrazit nabídku ►

      Vila Anastasija

      👍 90 %
      3 hodnocení
      Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

        Ulcinj | Černá Hora
        vlastní doprava
        🍽️ bez stravy
        📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
        10. srpna - 17. srpna 2021

        5 309 Kč

        Zobrazit nabídku ►

        Vila Anastasija

        👍 90 %
        3 hodnocení
        Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

          Ulcinj | Černá Hora
          vlastní doprava
          🍽️ bez stravy
          📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
          18. srpna - 25. srpna 2021

          5 490 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Vila Anastasija

          👍 90 %
          3 hodnocení
          Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

            Ulcinj | Černá Hora
            vlastní doprava
            🍽️ bez stravy
            📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
            7. srpna - 17. srpna 2021

            7 843 Kč

            Zobrazit nabídku ►

            Vila Anastasija

            👍 90 %
            3 hodnocení
            Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

              Ulcinj | Černá Hora
              vlastní doprava
              🍽️ bez stravy
              📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
              3. srpna - 14. srpna 2021

              8 627 Kč

              Zobrazit nabídku ►

              Vila Anastasija

              👍 90 %
              3 hodnocení
              Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

                Ulcinj | Černá Hora
                vlastní doprava
                🍽️ bez stravy
                📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
                28. srpna - 6. září 2021

                6 243 Kč

                Zobrazit nabídku ►

                Vila Anastasija

                👍 90 %
                3 hodnocení
                Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

                  Ulcinj | Černá Hora
                  vlastní doprava
                  🍽️ bez stravy
                  📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
                  14. srpna - 28. srpna 2021

                  10 980 Kč

                  Zobrazit nabídku ►

                  Vila Anastasija

                  👍 90 %
                  3 hodnocení
                  Vila Anastasija - Černá Hora v létě - recenze

                    Ulcinj | Černá Hora
                    vlastní doprava
                    🍽️ bez stravy
                    📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
                    3. srpna - 17. srpna 2021

                    10 618 Kč

                    Zobrazit nabídku ►

                    Zobrazeno 1-10 z celkem 1183

                    Top nabídky

                    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

                    Černá Hora v létě - recenze - nejlepší recenze

                    Černá Hora v létě - recenze - nejlepší recenze

                    Nejlepší recenze 92 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Iberostar Bellevue. Recenze je udělená na základě 18 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je středa 25. srpna 2021 a den příjezdu/příletu je neděle 29. srpna 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 12 166 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 5 dní, 4 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Černá Hora a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Bečiči, kde se ubytování Iberostar Bellevue nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou letní dovolenou Last Minute v Černé Hoře v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Bečiči podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 92 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

                    Nejlevnější Černá Hora v létě - recenze

                    Nejlevnější Černá Hora v létě - recenze

                    Nejlevnější dovolenou Černá Hora v létě - recenze pořídíte v ubytování Vila Anastasija. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 10. srpna 2021 a příjezdem/příletem v úterý 17. srpna 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 5 309 Kč. Rekreace v resortu Ulcinj je v délce 8 dní - 7 nocí je a bez stravy. Tato výhodná letní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Černé Hoře a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Vila Anastasija v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Vila Anastasija je situován v letovisku Ulcinj. Doprava do letoviska Ulcinj je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější Last Minute v Černé Hoře v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 90 % dle 3 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

                    Luxusní Černá Hora v létě - recenze

                    Černá Hora v létě - recenze - nejlepší recenze

                    Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Černé Hoře? Zkuste přepychový luxusní 4.5hvězdičkový Hotel Vile Oliva v letovisku Petrovac na moru. Termín odjezdu/odletu je ve středu 18. srpna 2021 a datum příjezdu/příletu je ve středu 25. srpna 2021. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 15 707 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Černé Hoře a o podmínkách dovolené v Hotel Vile Oliva v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Petrovac na moru, kde se ubytování Hotel Vile Oliva nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Last Minute v Černé Hoře. Průměrná recenze Hotel Vile Oliva je 88 % podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

                    Černá Hora v létě - recenze - recenze

                    Acd Wellness & Spa - ACD Wellness & Spa - Herceg Novi

                    Dovolenou jsme měli na konci sezóny a tak byl hotel velice klidný. S hotelem byla veliká spokojenost. Personál byl velice ochotný a vstřícný.více recenzí

                    Princess Beach & Conference Resort - Bar

                    odporúčame všetkým :-) luxusná dovolenkavíce recenzí

                    Jaké jsou možnosti dovolené v Černé Hoře?

                    Dovolená a Last Minute

                    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Černé Hory vyberte úvodní stránku v Cernahoralastminute.cz - dovolená Černá Hora a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


                    Výběr lokality

                    Svůj pobyt v Černé Hoře můžete vybrat z následujících 9 letovisek / rezortů:

                    Alternativní dovolená

                    Nevybrali jste si v Cernahoralastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Černé Hoře můžete vyzkoušet například také web Dovolená Černá Hora. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Madeira, pobyty Malta 2021 nebo například zájezdy Mauricius 2021 či Last Minute Norsko.

                    Vyhledávání zájezdů
                    Vaší dovolenou: Černá Hora v létě - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Černé Hoře s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
                    Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

                    Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
                    Copyright © 2021. Cernahoralastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Černé Hory. Web Cernahoralastminute.cz využívá cookies.